Wie zijn wij

Werk aan jezelf

Werk aan jezelf

Met Sport- en Loopadviesbureau Hugo Veenker!

Persoonlijke coaching voor jou!

Je bent bij Sport- & Loopadviesbureau Hugo Veenker aan het goede adres voor hardlopen, atletiek en wandelen.
Neem gerust contact op als je meer informatie wilt. We hopen je snel te zien bij onze trainingen!

Groet,
Team Hugo Veenker
Ontmoet het team
Hugo Veenker

Hugo Veenker

Eigenaar & hoofdtrainer

20 jaar geleden ben ik begonnen met de loopgroep en nog steeds met heel veel plezier en succes training gevend aan de leden. Zie ook verder op de site.

Emmy van der Henne

Emmy van der Henne

Trainer

Maaike Holwerda

Maaike Holwerda

Trainer

In 2009-2010 ben ik begonnen bij Hugo als lopend lid.
Hier werd ik zo enthousiast van dat ik besloot om de cursus, assistent looptrainer te gaan doen. Gevolgd door de cursus Looptrainer 3 die toen gegeven werd in Groningen.
Vanaf 01 april 2013 ben ik trainer bij de loopgroep.
Mijn “vaste” trainingsochtend is de woensdagmorgen. Maar ook op andere trainingstijden en de beginnersgroepen kun je me tegenkomen.
Wat ik zelf belangrijk in de trainingen vindt, is dat iedereen er plezier aan beleefd ongeacht zijn of haar niveau.
Dus: NET STINNE MAR LEKKER RINNE!
 

Bauke Wijbenga

Bauke Wijbenga

Trainer

Iedere sporter wil steeds een beetje beter worden, met plezier en vol energie. Mijn overtuiging is dat hierin een juiste techniek, leefstijl en mentale fitheid fundamenteel is. Dit idee stimuleert mij om het beste in ieder loper naar boven te halen. Het is ook dit principe waarom ik me helemaal op mijn plek voel bij Loopgroep Hugo Veenker. Ik geef trainingen in Dokkum.
 

Jacob van der Ploeg

Jacob van der Ploeg

Trainer

Mijn naam is Jacob van der Ploeg en verzorg vanaf 2012 met veel plezier de looptrainingen bij Hugo’s loopgroep samen met mijn leuke collega looptrainers. Door mijn opleiding bij de Atletiekunie maar vooral door de deskundige opleiding in de praktijk heb ik vanaf het begin enorm veel geleerd van Hugo om met de juiste focus, kennis van zaken en didactische vaardigheden looptraining te geven aan verschillende niveaus binnen de loopgroep. Hierbij staat het plezier van de hardlopers voorop en het plezier van mij als trainer om de hardloper zoveel mogelijk te enthousiasmeren en te stimuleren. 
 

Tracy van der Ploeg

Tracy van der Ploeg

Trainer

Mijn naam is Tracy van der Ploeg.
Ik ben nu bijna 18 jaar trainer bij Hugo. Door verschillende opleidingen binnen de atletiek unie te hebben gevolgd heb ik mij kunnen ontwikkelen als looptrainer. Ik doe dit met heel veel plezier en hoop dit nog heel lang te mogen doen. Het leukste aan training geven, is dat je de leden een goed gevoel geeft en dat iedereen op zijn eigen niveau lekker kan hardlopen.
 

Sijanne Huisma

Sijanne Huisma

Trainer

Dennis Veenker

Dennis Veenker

Trainer

Hoi ik ben Dennis Veenker en ik geef al een aantal jaar met veel plezier training bij de loopgroep. Ik ben voornamelijk te vinden in Burgum.
Zelf op het hoogste niveau geacteerd en ik vind het belangrijk om mijn kennis en ervaring over te brengen. Tot bij een van de trainingen!