Update 29-04-20

29-04-’20

 

Beste allen,

 

1. de coronamaatregelen zijn weer iets versoepeld, dat houdt voor onze loopgroep in dat de pubergroep van de woensdagavond weer kan trainen, weliswaar met 1,5 meter ertussen, maar dat gaat wel lukken, we beginnen daarmee op woensdag 06 mei 2020 en verzamelen om 16.00 uur bij het zwembad in Dokkum (dus niet om 19.00 uur, maar gedurende deze periode om 16.00 uur), denk ook bij het verzamelen aan de 1,5 meter én let op het is alleen voor de jeugd tot en met 18 jaar, er kunnen maximaal 8 jeugdigen meedoen, dus aanmelden is noodzakelijk via info@lopenmethugo.nl.
Hugo zal die trainingen op gepaste afstand verzorgen.

2.
De Bonifatiusloopchallenge (zie de bijlage)  wordt verlengd tot 10 mei om zo meer loeprs en loopsters de kans te geven mee te doen. Tot nu toe hebben 15 leden de challenge al gedaan, wij hopen dat daar nog heel veel bij komen nu de deelname verlengd is. Pak bv op zaterdag tijdens je duurloop het parcours mee, meet je tijd dan en mail die aan info@lopenmethugo.nl Je kunt een paar hardloopschoenen (naar keuze bij Intersport), t-shirts en meer winnen, het kan dus zeker de moeite waard zijn om mee te doen !!

3.
Het is belangrijk om vooral in beweging te blijven, letterlijk en figuurlijk, doe dat middels puzzelen (kruiswoord en leg), lezen, maar ook door te wandelen, fietsen, hardlopen natuurlijk op gepaste afstand .

4.
de uitslag van de quiz is bekend en de prijswinnaars hebben inmiddels de prijzen gekregen, zie de bijlage voor de oplossingen, ook de kinderen die een kleurplaat hebben ingeleverd hebben allen een prijs gekregen.

5.
er staat een warming-up filmpje van en door Hugo op Instagram en facebook, deze week volgt nog en filmpje met loopschooloefeningen

BLIJF in BEWEGING en GEZOND !!!!!!
Vriendelijke sportgroeten Hugo en Jolanda Veenker