Beginnerscursus

Beginnerscursus hardlopen Dokkum van start op 11 februari 2023

Zaterdag 11 februari 2023 is bij Loopgroep Hugo Veenker de start van de Beginnerscursus hardlopen in Dokkum

Onder leiding van hoofdtrainer Hugo Veenker zullen de lopers in 6 weken tijd de grondbeginselen van het hardlopen bijgebracht worden.

De cursus word na 6 weken op 18 maart 2023 in Dokkum met een 3 km loop afgesloten.

In Dokkum zal 2 x per week (woensdag en zaterdag) de mogelijkheid zijn om gezamenlijk, onder leiding van een gediplomeerd trainer te trainen.

De kosten voor de beginnerscursus t/m 18 maart van 11 trainingen (elke week zaterdagochtend en woensdagochtend of -avond) bedragen € 62,50. Inclusief het beginnersschema en een medaille na de 3 km afsluitende loop.

Na de 6 weken kun je dan nog 5 weken 2 x per week doortrainen bij de groep om daarna deel te nemen aan de 5 of 10 km bij de Dokkum Bonifatiusloop op zaterdag 22 april 2023

Naast deze trainingen krijgen de deelnemers ook antwoorden op vragen die er zijn rondom hardlopen, voeding, schoeisel en kleding.

Goede en vooral bij je passende hardloopschoenen zijn heel belangrijk, ga voor advies naar Intersport Dokkum, geef aan dat u bij ons de cursus volgt en u ontvangt 10 % korting op uw hardloopschoenen.

Onder de deelnemers aan de beginnerscursus , die nog geen lid zijn van de loopgroep, zal een functioneel hardloopshirt worden verloot.

Schroom niet en schrijf u vandaag nog in voor de beginnerscursus via info@lopenmethugo.nl

informatie : Hugo Veenker, info@lopenmethugo.nl of 06-38220546