Start beginnerscursus

Beginnerscursus hardlopen Dokkum start op woensdag 16 maart 2022.

 

Woensdag 16 maart 2020 is niet alleen de dag van de Gemeenteraadsverkiezingen, maar ook de start van de Beginnerscursus hardlopen in Dokkum bij Loopgroep Hugo Veenker.

Onder leiding van hoofdtrainer Hugo Veenker zullen de lopers in 6 weken tijd de grondbeginselen van het hardlopen bijgebracht worden.

De cursus word na 6 weken op 23 april 2022 in Dokkum met een 3 km loop en een heuse medaille worden afgesloten.

In Dokkum zal 2 x per week (woensdag en zaterdag) de mogelijkheid zijn om gezamenlijk, onder leiding van een gediplomeerd trainer te trainen.

 

De kosten voor de beginnerscursus van 12 trainingen bedragen € 50,00.

 

Na de 6 weken kun je dan nog 4 weken doortrainen bij de groep om daarna deel te nemen aan de 5 km bij de 20e editie van de Dokkum Bonifatiusloop.

 

Naast deze trainingen krijgen de deelnemers ook antwoorden op vragen die er zijn rondom hardlopen, voeding, schoeisel en kleding.

Goede en vooral bij je passende hardloopschoenen zijn heel belangrijk, ga voor advies naar Intersport Dokkum, geef aan dat u bij ons de cursus volgt en u ontvangt 10 % korting op uw hardloopschoenen.

 

Onder de deelnemers aan de beginnerscursus zal een functioneel hardloopshirt worden verloot.

 

Schroom niet en schrijf u vandaag nog in voor de beginnerscursus via het bijgevoegde inschrijfformulier en stuur dat naar info@lopenmethugo.nl

 

informatie : Hugo Veenker, info@lopenmethugo.nl 0511-424317 of 06-38220546