Marijke Tuinhof, diëtiste

Ik wil op een gezonde, verantwoorde manier een aantal kilo kwijtraken. Wat kan ik het beste doen?
Wat kan ik het beste na mijn training eten en/of drinken om zo optimaal mogelijk te herstellen?
Ik wil graag meer bewegen  en een sneller resultaat behalen, wat kan ik het beste eten?

Dit is slechts een greep uit de vele vragen die u kunt voorleggen aan de diëtist van diëtistenpraktijk Dieetstyle. Vragen op het gebied van voeding & gezondheid, maar ook ten aanzien van voeding & sport kunt u kwijt bij Marijke Tuinhof. Hieronder stelt ze haar voor:

Mijn naam is Marijke Tuinhof. Na het afronden van de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hanze Hogeschool in Groningen ben ik begonnen met het realiseren van mijn droom: een eigen diëtistenpraktijk. Ik heb een grote interesse in voeding en de mogelijkheid om deze interesse te combineren met het helpen van mensen, is de reden dat ik voor dit vak heb gekozen. Zowel voeding als beweging spelen een belangrijke rol in het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl. Dit zijn belangrijk onderdelen van ons leven en zowel voeding als beweging is vaak aangepast aan je eigen leefstijl. Ik vind het een uitdaging om uit te zoeken wat bij jou leefstijl past en hierbij een goed passend voedingsadvies te bieden. Iedereen heeft tenslotte een unieke (di)eetstijl en leefstijl!

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het volgende e-mailadres: marijke@dieetstyle.nl of telefoonnummer: 0645940286.

Kijk voor meer informatie op www.dieetstyle.nl

Met vriendelijke groet,

Marijke Tuinhof
Diëtist
marijke@dieetstyle.nl

<<TERUG