Update 09-04-’20

Beste allen,

 

alweer een week verder en de 1,5 meter begint al gewoon te worden, al is het advies nu wel iets meer dan die 1,5 meter wanneer je aan het sporten bent, wel over 3 meter kun je elkaar ook nog aanroepen lijkt ons.

 

Blijf vooral in beweging, letterlijk en figuurlijk, puzzelen, fijne gesprekken voeren, lezen etc etc etc.

 

De voedselbankactie eindigt morgen rond 17.00 uur, dus wanneer je nog wat kwijt wilt lever het af bij de eerder gemelde adressen van de trainers, zaterdagochtend brengen we het dan naar de voedselbank toe.

Wanneer het aantal inzendingen van de quiz blijft zoals het nu is hebben in ieder geval alle 2 de inzenders een prijs !! het kan nog, vanavond ff broeden op de antwoorden en mailen naar info@lopenmethugo.nl zo geld dat ook voor de kleurplaat al is daar een grotere inzending daar zijn er al 3 van binnen!! De quiz en de kleurplaat vind je rechts in de kolom onder ‘last minutes’. De inlevertermijn is verlengd naar woensdag 15 april 2020.

 

En let op de dames van VIOD Gaan ook meedoen en die gaan vooral scoren met de kleurplaat

Het trainingsweekeinde van Ameland wordt verplaatst naar het najaar 2020 en diegenen die het hotel al geboekt hadden zijn dan gewoon van harte welkom, er is een omboekingsregeling, diegenen die al geboekt hadden woorden door Edwin en Nynke Brouwer van Hotel de Klok op korte termijn op de hoogte gebracht. We zoeken nog naar een exacte datum voor het verplaatste trainingsweekeinde.

De loop in Fulda is voor september 2020 ook afgelast.

In de maand juni volgt het vakantierooster, wat dus dit jaar geen pauze kent, we moeten alleen kijken of de trainers van Burgum, Oosternijkerk en de Westereen altijd beschikbaar zijn, derhalve kan het daar zijn dat we 2 of 3 weken geen trainer hebben, er is dan natuurlijk altijd de mogelijkheid in Dokkum mee te trainen.

Hou ook de acties van Intersport nu in de gaten hebben mooie (Paas)aanbiedingen !!

Voor iedereen Fijne Paasdagen en denk er aan BLIJF vooral GEZOND en dat hebben we heel veel zelf in de hand

Vriendelijke sportgroeten Hugo en Jolanda