StarttoRun najaar 2018

Cursus StarttoRun Dokkum vanaf 08 september 2018.

Zaterdag 08 september 2018 gaat vanuit een initiatief van de Atletiekunie de cursus “StarttoRun” weer van start en ook de loopgroep van Hugo Veenker doet in Dokkum weer volop mee.

Onder leiding van hoofdtrainer Hugo Veenker zullen de lopers in 7 weken tijd de grondbeginselen van het hardlopen bijgebracht worden.

Naast deze trainingen krijgen de deelnemers ook antwoorden op vragen die er zijn rondom hardlopen, voeding, schoeisel en kleding.

Goede en vooral bij je passende hardloopschoenen zijn heel belangrijk, ga voor advies naar Intersport in Dokkum, geef aan dat u bij ons de cursus volgt en u ontvangt 10 % korting op uw hardloopschoenen.

De cursus wordt op zaterdag 20 oktober 2018 afgesloten met een 3 km loop op een zeer speciale locatie en na de cursus kunnen de deelnemers op diverse locaties lid worden van de loopgroep Hugo Veenker, zie www.lopenmethugo.nl.

U kunt zich inschrijven via www.yakultstarttorun.nl locatie Dokkum.

Volgens die site krijgt u een keer per week een gezamelijke training aangeboden, maar in Dokkum zal 2 x per week de mogelijkheid zijn om gezamenlijk onder leiding van een gediplomeerd trainer te trainen. Wij werken in Dokkum met een eigen schema en dus ook niet met de optionele Running app.

Zie voor de mogelijkheden en de exacte trainingstijden en dagen www.lopenmethugo.nl.

De eerste bijeenkomst is op zaterdagochtend 08 september 2018 om 09.30 uur bij het Tolhuisbad in Dokkum. Daarna zal er dus ook vaker per week en op andere dagen getraind gaan worden.

Schroom niet en schrijf u vandaag nog in voor de cursus via www.yakultstarttorun.nl

info : Hugo Veenker, 0511-424317, info@lopenmethugo.nl en www.lopenmethugo.nl