Start nieuwe seizoen

Beste lopers,

De meeste vakanties zitten er weer op en we hopen dat jullie allemaal datgene hebben kunnen doen wat je wilde doen.

1. Alle trainingen nu weer zoals jullie gewend zijn, zie locaties
2. Woensdag gaan we weer starten met de wandeltrainingen op de woensdagochtenden, van 10.00 tot 11.00 uur
3. 09 september start er weer een 7 weekse cursus in Dokkum van de StarttoRun, breng het onder de aandacht bij mensen die dat evt willen doen, info op www.lopenmethugo.nl, deze cursus sluit 21 oktober af.
4. 10 september de laatste BurgumRun, 5-10-16,1 km
5. 21 oktober een iets vereenvoudigde versie van de Damwaldrin in Damwoude met start en finish bij het winkelcentrum in Damwoude, alleen een 5 en 10 km, de organisatie die het 10 jaar heel goed voor elkaar had heeft besloten om er mee te stoppen, Jolanda en ik vonden het zonde deze loop ter ziele te laten gaan en pakken het samen met de AH Damwoude op, een en ander werd bekend in onze vakantie en daarom nu dit jaar om organisatorische redenen alleen een 5 en 10 km.
Veel dank aan de groep die 10 x met veel inzet de Damwaldrin mogelijk heeft gemaakt, we zullen daar 21 oktober zeker ook aandacht aan schenken, hou deze datum dus vrij en we sluiten dan ook de StarttoRun in Damwoude af tijdens de Damwaldrin.
6. Heb je nog een suggestie voor een leuke loop, laat het ons weten.
7. Het zwembad is weer open en het is misschien allemaal een beetje anders, wij weten ook nog niet hoe het er uit ziet, wordt voor allen een verrassing
8. Het wordt weer vroeger donker dat betekend voor ALLE trainingen die in de avonden plaats vinden HESJE mee, de trainer geeft aan of de hesjes al dan niet aan gedaan dienen te worden.
9. Op 11 November 2017 wordt een trainingsdag op Ameland gepland, met daarin verkenning van het Adventurerun parcours, die dag de mogelijkheid tot 1 of 2 trainingen o.l.v  het eigen trainerskorps. Hou die datum vrij, nadere info volgt in september.

Groeten Hugo en Jolanda