Mededelingen oktober

Beste toppers,

***

We gaan weer richting de Berenloop en de adventurerun, vandaar ook de bolwerktrainingen in Dokkum en de brugtrainingen in Burgum !!

De Damwaldrin op 19 oktober 2019 gaat niet door.

16 en 17 OF 23 en 24 november is er een trainingsweekeinde op Ameland, je kunt een of beide dagen deelnemen. Verdere info en aanmelden volgt.

De reis en de loop naar Fulda was prachtig, zie het verslag.

***–

Training in het Driesumer bos ter voorbereiding op de adventurerun van 14 december op Ameland, op woensdag 18 september, start 19.00 uur verzamelen parkeerplaats, training gegeven door Hugo, er is dan om 19.00 en 20.00 uur ook gewoon training in Dokkum gegeven door Gerard en Broer, de pubergroep traint om 19.00 uur mee in het bos.

De Damwaldrin gaat dit jaar niet door, teveel eisen vanuit de vergunning en daardoor teveel kosten. Waardoor er te weinig overblijft voor het goede doel en er voor zo weinig opbrengst heel veel extra verricht moet worden.

Het trainingsweekeinde op Ameland ter voorbereiding zal in november zijn, dan training op zaterdag en/of zondag, (je kunt dus 1 of 2 dagen meetrainen) slaapplaatsen kunnen geregeld worden in Hotel de Klok in Buren.

Zo het nu staat op 23 en 24 november. Nadere info volgt.

Vriendelijke sportgroeten Hugo en Jolanda