Dennis Veenker – Olympische droom

dennisveenker

Mijn naam is Dennis Veenker, 24 jaar, een bobslee-atleet met een Olympische droom!
Het seizoen 2017-2018 staat in het teken van de Olympische Spelen in het Zuid-Koreaanse

PEYONG CHANG 2018

Dit seizoen staat het op de planning dat mijn teamgenoten en ik wederom naar Calgary, Canada, gaan om daar optimaal te kunnen trainen. Naast de vele trainingsweken zullen wij ook deelnemen aan alle wedstrijden in het Wereldbeker circuit en deels de NAC (North Americas Cup). Wij zullen afreizen naar verschillende plaatsen in Noord-Amerika, Canada, Europa en Korea. Hier kunnen wij als team gaan bouwen aan snellere starttijden en hogere klasseringen!

Vanaf eind februari 2017 ben ik 3 weken in Korea geweest voor wereldbekerwedstrijden op de Olympische baan en natuurlijk om alvast de sfeer proeven!!

Het kost alleen veel geld om een team op een bestemming te krijgen en ook te onderhouden. Elk teamlid probeert zijn eigen ticket bij elkaar te krijgen. Ik ben daarom actief op zoek naar sponsoren voor onder andere mijn vliegtickets. Vanaf € 75,- kun jij mij al helpen om mijn Olympische droom waar te maken! Door alle kleine bijdragen bij elkaar op te tellen kan ik mijn vliegticket betalen en mezelf sterk verbeteren in de diverse trainingen en wedstrijden op locaties buiten Europa!

Uiteraard doe je dit niet voor niets! Ik organiseer voor alle donateurs een aan het einde van het seizoen in mei 2018 een sponsoravond in Dokkum. Door middel van deze activiteit kan ik de bobslee-ervaring met jullie delen! Neem een kijkje in de wereld van het bobsleeën en ervaar hoe wij als team trainen!  Daarnaast krijgt elke donateur een gesigneerde foto, volledig in wedstrijd outfit uiteraard!

Help jij mij op weg naar de top!?

Mocht je meer informatie nodig hebben, neem dan contact op via:
Telefoon: 0611732117
E-mail: dennisveenker@hotmail.com

Overtuigd ? Wacht niet langer!
Je kunt vandaag al jouw bijdrage leveren!
Rekening nummer: NL42ABNA0556711904
TNV. Dennis Veenker
Omschrijving: Bijdrage trainingen en vliegticket bobsleeën

artikel FD

Artikel Friesch Dagblad Dennis.pdf – Adobe Acrobat